Världens mysigaste morgon


Idag känner jag mig som en ny människa. Mycket gnäll har det vart på bloggen ett tag, så jag måste understryka att livet känns underbart när jag tycker det också. Annars är det lätt att man fläktar sig när man mår dåligt liksom.

Jag har vart vaken sen 3 inatt. Min rythm är lite fucked up. Jag har legat hela natten och slösurfat, kollat på massa onödiga klipp på Aftonbladet TV och läst massa onödiga bloggar :P Gick nyss upp och gjorde ordning en frukost och nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice. Måste säga att Martin Björk är alltid en favorit när han besöker studion! ;) Jag tycker det är hur mysigt som helst att vakna när det är kolsvart ute, är det bara jag som tycker det?

Det är skönt att vara vaken så här tidigt och ta det lugnt och hinna blogga lite. Planera dagen, packa ner allt man behöver ta med sig, sminka sig, svara på mail, betala räkningar.. Och allt sånt man inte hinner om man försover sig och hoppar i kläder på 5 min och springer ut ur dörren.

--------------------------------

Igår pysslade vi med nya juliga örhängen som ska komma upp på shoppen inom kort. Man kommer även få dem på köpet i en av dagarna på julkalendern, så håll utkik ;)


Mix in the making, ser inte ut som så mycket men soffan var helt belamrad med grejer.


Vi slår ju in alla beställningar i juliga julklappar (nåväl, juliga i vår smak vi diggar ju inte rött så värst och tomtar är läskiga). Det är hur kul som helst att slå in, vi börde göra det året om. Visst är dem fina? ^^ Massor med julstämning är det i vår verkstad i alla fall med lugna favoriter och doftljus.


En del av dagens resultat. Det är örhängen och de glittrar som in i h-vete fint. Den översta kom Bella på ska heta Disco Stick ;) HAHAHAHA
Kommentarer
VIKTORIA TOMIC.SE

Men åååh disco sticksen var ju freaking fab! :D Är dom väldigt tunga att ha i öronen?

2009-12-09 @ 12:33:33
URL: http://viktoriatomic.se
soulie

OHHHh!!! I WANT I WANT I WAAAAAAAAANT! Så fresh!

2009-12-10 @ 20:05:18
URL: http://assuefacente.blogg.se/
Storasyster

Åh, snöflingorna var ju bara för fina!! vill ha ;)

2009-12-10 @ 23:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0