8 December


Tiden flyger fram med gott och ont. Snart får man reda på om man kommit in på de utbildningar man önskar, eller om man måste börja söka jobb. Helst vill jag inget avdera. Jag vill bara vara "ledig", jag vill hålla på med företaget på heltid, jag vill... jag vill... jag vill...

Idag ska jag i alla fall ha en avstressad dag. Lite ärenden skall göras, och lite pyssel i våran verkstad. Men först och främst massa shopping, det kliar i mina fingrar och jag VILL spendera. Helt sjukt. Men jag ska också lämna tillbaka en grej, jag köpte såna svarta plajettleggings på H&M i torsdags, använde dem lite här hemma innan Backstreet Boys och tror ni inte att hela skrevet slur kalt av paljetter? Allt bara lossnade och det såg ut som om det hade snöat svart snö på mitt sovrumsgolv. Hur bra var de leggisen då när man bara behövde dra på sig dom så lossnade allt? Jag var verkligen inte vårdslös heller då jag har mina silver-leopard-paljett-leggings från Asos där inte en enda har lossnat. Jag hoppas verkligen att det går att lämna tillbaka, som tur var har jag lappen kvar också.

Det sjuka med H&M's paljettleggings är ju att de har gått upp dubbelt så mycket i pris för samma, exakt samma leggings. från 149 till 299.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0