Get your 15 minutes of fame


image1340

Ja det var inte ens 15 minuter för min del. Jag vart då inte en av de 10 finalister. De skulle meddela finalisterna i fredags eller lördags. Jag är lite grinig, för om jag hade fått reda på det då. Så hade jag kunnat skicka iväg mina inbjudningar idag. Istället ställde jag in hela min födelsedagsfirande för att vinnaren skulle plåtas den 29 Februari.

Ja jag är född på skottår och fyller 5 år i år. Jag skulle ha ett väldigt extravagant 5 års kalas på min födelsedag -på fredag :D- vilket inte kommer bli av förens om några veckor igen. Tack Gallerian för att ha sabbat min underbara dag.

Istället får jag ta och heja på Nathalie som har kommit till final.
Heja heja!

image1340
Kommentarer
Grete

Som jag sa förut, tar de inte dig är de dumma i huvudet. Fortsätt försöka, jag är övertygad om att du skulle slå! Snygg brud med hjärna och attityd, du skulle smiska de andra modellernas rumpa haha :)

2008-02-26 @ 09:36:26
URL: http://grete.tjejsajten.se
Leylah

men vilka idioter, hur fan kan dom inte ta med dig.. . Damn vilken kass smak dom måste ha.. :S

2008-02-26 @ 09:55:02
URL: http://leylah.blogg.se
Fian

Grete: Du är bara för snäll (: Om jag får välja blir jag faktiskt hellre designer än modell.. Men såna här små grejer är alltid kul att göra.. :P

Leylah: Jag brukar inte vilja snacka skit på min egen blogg :D Men jag måste säga att jag måste hålla med dig om det. Hehe.

2008-02-27 @ 03:04:06
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0