Re:Launch


image1094

Ja men nu ska jag ta mig i kragen! Fian är tillbaka, efter att ha slavat på en skola i tre veckor, efter att ha flyttat hem till päronen igen och efter att ha slappat några dagar så ska jag leverera så som jag gjort tidigare. Jag känner att ert förtoende borde ha dalat. Då jag inte postat så mycket, men även inte skickat iväg alla priser än. Dåligt dåligt, jag har faktiskt fixat ihop alla halsband och köpt jiffy-påsar så det är ju i princip bara att skicka iväg. Do it later.

Nu ska jag strax iväg och jobba lite till, ni kommer känna mig som en arbetsnarkoman. Fast helst vill jag inte få några pengar, för då kommer jag få ångest över allt jag vill ha men inte kommer kunna unna mig. Har ju massor med utgifter i framtiden, sommaren, företaget, hobby grejer som digitalt trumset, kamera, ny mobil och liknande. Hualigen.

Men som sagt jag slutar 15:00 sen ska jag blogga blogga blogga!

Förresten var det någon mer än jag som gick upp i tid för att se Stina-Lee och Blondinbella i nyhetsmorgon på Tv4? Värdelöst tyckte jag att det var. Det var inte bloggarnas fel, utan Thildes. Varför avbröt hon dem hela tiden? Det var helt flummigt. Man fick ju i princip inga fulla svar, om ens svar på frågorna överhuvudtaget. Älskar att Stina ifrågasatte Bella. I saw it coming liksom. Haha, men men, kändes som om Thilde inte var tillräckligt förberedd. Synd för det kunde varit mycket intressant.
Kommentarer
Malin

hej hej :) saknat din inlägg faktiskt!

Jag jobbar så jag kunde inte se dom :S

2008-02-17 @ 13:50:33
URL: http://mykarma.blogg.se
Fian

Jag trodde inte någon skulle lägga märke till min lilla semseter (läs: tvångssemester).. Men himla trevligt att du saknat mig må jag säga.

Du kan se dem online, men du kanske redan har märkt de länkar både stina lee och bella har lagt upp

2008-02-18 @ 01:09:36
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0