Hey big spender!


image1053image1054

Lön imorron då. Och då är det typiskt Fian att redan ha vunnit ett per Ebay auktioner som ska betalas. Denna månad har jag beställt ett par exakt likadana exemplar av mina favoritskor. Jag är sämst på att ta hand om de skor jag har, göra rent, klacka om, och putsar med mera. Men dessa skor är håriga och otroligt svåra att göra rent. Så jag köper ett till par. Det roliga är att dessa kostar 235 kr och då är frakten till Sverige med i priset. De jag köpte för några år sen kostade då 600. I'm meeega nöjd.
Kommentarer
Leylah

HALOOOOOOOOOOOOOO VAR KPTE DUU DEEEEEEEEEM??? :D OMG GIMME :D Desperat seriöst, helvete va snygag dom är.. VILL HAAAAAAA NUUUUUUUUUUUUUUUUU

2008-01-25 @ 12:27:23
URL: http://leylah.blogg.se
Dalya

shit vad billigt..men ändå är jag lite för feg för att handla på ebay..Hur betalar man?

2008-02-07 @ 19:45:18
URL: http://dalya.blogg.se
Fian

Leylah: Hej hjärtat! Jag köpte dem på Ebay, det är märket Wild Diva, säg din storlek så ska jag leta rätt på ett par billiga åt dig (:

Dalya: Du behöver inte alls vara rädd! Jag köper grejer varje månad och har aldrig blivit lurad, eller att nått har kommit bort i posten. Jag betalar via Paypal. Du måste ha ett Visa för att kunna registrera ett Paypalkonto. Annars är det helt gratis!

2008-02-17 @ 23:52:56
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0