Blog Awards 2008 - Up my fucking ass


Vinnarna:
Bästa bloggbusiness: Blondinbella

Årets blogg : Kenza
Kaxigast i bloggvärlden : Hanna Fridén
Bästa kändisblogg: Carolina Gynning
Bästa sminkblogg: Makeupholic
Bästa veteran: Englas Showroom
Guldpennan: Bloggkommentatoren
Bästa bloggform: Emmas closet
Bästa nykomling: Linda rosing
Bästa manliga modeblogg: Manolo
Bästa foto: Maria Ulmefors
Bästa fashionista: Style by kling
Bästa dagens outfit:Anna berg
Mest originella: Nio till fem
Bästa partyprinsessa: She city
Functional Lifestyle Award: Linda Skugge

Okej, jag hade tänkt att ignorera detta vidriga och patetiska event, men det har kliat i fingrarna, det har svidit så hårt för att jag hejdat mig att uttrycka min åsikt. Jag har resonerat att all publicitet är bra publicitet och om jag skriver om Blog Awards 2008 så får de ytterligare publicitet. Tyvärr. Jag spyr.

(Nu mina läsare får ni en annan bild av mig, en bild som inte kommer fram ofta på bloggen. Men som mina nära känner mig som, den starka tyckaren, debattören, den med starka åsikter och den som alltid har rätt. En del av mig som jag gillar men som jag inte vill visa här då jag kan såra folk. Och det har jag gjort tidigare så jag slutade med dessa blondinbella-fasoner. Men jag kan inte hålla hatet inom mig tillbaka.)

Så varför detta hat? Mest är det väl för att det är vidiga Ebba som håller i alltihopa. Sedan är att det är vidriga Veckorevyn som håller i alltihopa. En viktig faktor är att förra årets award kändes som en vidrig sekt när Ebba stod där längst fram och skulle pusha alla dessa små tjejer att kräva mer pengar för annonser och blablabla. Detta kan ha vart ett annat event, vad vet jag, men samma kvinna och samma företag.

Dels hatar jag det för att det alltid är samma personer som lyfts upp hela tiden, (visst jag anser mig själv som modebloggare) men jag själv börjar tröttna på att ingen annan får någon uppmärksamhet. Det finns 100-tals viktiga bloggar där ute. Bloggar som har viktigt innehåll, men som kanske inte postar 11 inlägg om dagen och spammar 300 andra bloggar för att få uppmärksamhet.

Första gången jag någonsin kommer respektera en Award för personer i denna branch är när eventet blir lika neutralt som Kristallen, Fotbollsgalan eller någon annan branchgrundande tillställning. Mitt tipps är att Blogg Esse, Devote, Metro, Bloggkoll, Bloggportalen mfl viktiga företag i denna branch går ihop och skapar ett neutralt award. Där man har mycket mer sofistikerade kategorier och bättre motiverade nominineringar. Där Årets blogg inte blir den som har mest patetiska 14-åringar som klickar sönder hemsidan. Det är inte så den bästa bloggen utses.
Kommentarer
mickaela

sv: jo, men jag tycker inte att hon verkar vara så falsk längre. Dessutom är hon en jättebra förebild tycker jag. Hon dricker inte mer än måttligt (även om aftonbladetförsöker få det att verka så), till skillnad från alla andra i hennes ålder. Hon är superbra i skolan och tycker den är jätteviktig. genom att visa att skolan är rolig och viktig har hon säkert hjälpt många till att tycka detsamma. Hon är emot rökning. Hon tränar och äter nyttigt. Hon har två företag, skola, intervjuer, blogg, event. Genom det visar hon att man kan klara nästan vad som helst om man bara vill....

2008-10-17 @ 06:44:58
URL: http://mickaelan.blogg.se/
Julia

Hahaha, sååååå jävla rätt.

2008-10-17 @ 06:52:55
URL: http://juliaasdagbok.blogg.se/
SANIBO

sv: hahahaha omg.

nej förfan. vad tror du.

2008-10-17 @ 08:18:13
URL: http://ssanibo.blogg.se/
VIKTORIA TOMIC.SE

Kunde inte sagt det bätre själv! Så jävla rätt!

2008-10-17 @ 09:19:49
URL: http://www.viktoriatomc.se
Rockabilly babe

tackar man tackar :)

2008-10-17 @ 09:40:14
URL: http://raggarsvin.blogg.se/
Marie

Nej, precis :) men jag har det i åtanke vi packningen så går det nog bättre :)

2008-10-17 @ 09:47:18
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Buieruwen

Tack så mycket :)

Man skriver stjärna innan texten och en efter med tror jag

2008-10-17 @ 10:07:23
URL: http://buieruwen.blogg.se/
Sara

Tummen upp för ditt inlägg =)

2008-10-17 @ 10:10:11
URL: http://candis.blogg.se/
bea

fasen va snygg design du har

2008-10-17 @ 11:51:21
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
tezza

är inte 18.

2008-10-17 @ 12:35:19
URL: http://ttezza.blogg.se/
B R O W N S U G A R

Riktigt bra skrivet faktiskt! Håller med dig i det du skriver och tänker =/

2008-10-17 @ 13:46:59
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Camilla

mycket bra skrivet, kunde verkligen inte sagt det bättre själv... Kenza - årets blogg? För att hon gör så mkt intressant i sitt liv? Eller vaddå? Nej, hennes blogg är inte helt olik någon annan 17 årings.. tycker verkligen som du säger att det hela tiden är samma personer som lyfts fram..

2008-10-18 @ 17:11:23
URL: http://beatdriven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0