Grymmaste Natali



Varför hittar alla Sveriges grymmaste tjejer min blogg? Varför hittar inte jag dem först? Jag har många fina läsare, och har säkert ännu fler som inte har trätt fram än. Hittills har jag samlat på mig ett par absoluta favoriter vad det gäller stil, livsmål och drivkraft. Tjejer som jag kommer lyfta till skyars höjder så länge jag kan. Tjejer som jag tror på och gärna vill göra tusentals sammarbeten med. Tjejer som är sjukt trevliga, men som fårmitt självförtroende att sänkas lite, för att de är ju så grymma.

Tjejen ovan, Natali är en av dem som länkat till mig, utan att kommentera. Men med hjälp av Knuff.se så kan man se senaste länkar osv. Då hittade jag hennes blogg och tackade, för det är ju alltid trevligt. Då hade hon bara skrivit en 3-4 inlägg i sin nya blogg. Idag fick jag ett mail och inte trodde jag att min kommentar kunde vara så uppskattad. Jag vart helt till mig då jag går in på hennes blogg igen och upptäcker vilken sjukt cool stil och attityd Natali har. Det absolut roligaste är ju att hon är polare med Amelie också. Att vi aldrig träffats? :S I vilket fall som helst så lusläste jag din bilddagbok Natali. Och ja, jag blev mäkta imponerad av alla dina smycken. Keep up the good fucking work.

Och till alla andra, om ni gillar min blogg så kommer ni garanterat gilla Natalis.


Grym samling med örhängen, notera Madonna :D


Shit shit shit, vart hittar man såna här coola fingerboards? Vi har bara fula på jobbet :(


Sjukt coola örhängen, inspiration for sure. Vi har även likadana kjolar från Gina ;) Bara det att jag har den gula sorten, typ höhöhöhöhöhöö så coolt. Nej jag gillade bilden bara. Söt brud.
Kommentarer
Natali

Im so happy! Ja, starlet bilderna har jag tagit själv! Shit, om ni behöver en assistent bor jag i sthlm. Du har mitt nummer och mail! Tack för allt Fian! <3

2008-10-30 @ 11:12:58
URL: http://natalifikas.blogg.se/
rebecca

sjukt coolt öronhänge :)!

2008-10-30 @ 17:35:09
URL: http://bexih.blogg.se/
VIKTORIA TOMIC.SE

Henne har jag spanat in på bildagboken förut :D grymt het brud!



Ja tänkte sänga upp en röstgrej på attitydbloggen imån och skicka ett massmejl till alla i gphuset då bör vi iaf få några hundra röster till :D

2008-10-30 @ 17:42:29
URL: http://viktoriatomic.se
sandra

sv; jag känner henne inte alls, hon utmanade bara random personer :P



kul att du svarade, så roligt att läsa :) & du skrämmer mig då inte, haha ;D

2008-10-30 @ 18:17:45
URL: http://marinoni.blogg.se/
sandra

ah, visst är designen cool ;D

2008-10-30 @ 18:18:38
URL: http://marinoni.blogg.se/
sara moune

du är en liten färgklick i min vardag ;)

aldrig funderat på att flytta över till staterna?

2008-10-30 @ 21:38:45
URL: http://saramoune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0