17 September


Tjoohoo.. Bråttom bråttom, jävlar vad taggad jag är. Däremot fick jag ett suspekt brev hem till mig idag,från skatteverket. Vi har minus på skattekontot? Ehh vi har ju inte sålt nått. Verkar asdumt. Måste va nått fel. Eller så är det tvärtom, att det står minus för att det blir minus för staten.. Jag vet inte alltså. Får ringa i morgon.

Just nu utnyttjar jag min pepp i mitt rum (iTunes nya Genius funktion är ju helt underbar). Jag städar alltså, det är bäst att göra det när man är pepp. Därför ligger bloggen i lite lä. Jag varvar städningen med att förbereda nya inlägg och jag lovar. Det kommer minst 8 nya heta inlägg innan jag somnar. Jag har hittat sååååå mycket snyggt idag, jag dör.

Dudes, om det är någon som har missat min feta banner där uppe. Så vill jag bara påminna er om att rösta på min festival asså. Jag ska vinna den här tävlingen hur äckligt desperat jag än kommer låta. Jag ska till Australien. Jag är ju hittills på tredje plats så det bordar gott. Den som leder har dock typ trippelt mina röster, jag förstår inte hur den människan har lyckats. I förrgår hade han/hon lika många som mig liksom. Om jag får påpeka så känner jag tyvärr inte igen ett enda band på den festivalen heller, så den kan väl inte va så bra? Jaja, jag ska klå det ändå..
Kommentarer
Patsy

om man har en ja :P hihi.. hur har dagen varit idag?

2008-09-17 @ 22:08:53
URL: http://patsydarling.blogg.se/
Anonym

så d e fortfarande stelt med ditt moderskepp.. seeegt!! ställ dig i kö för studentbostad då för till våren bejb då jävlar blir det skolbänken för dig och mig. :)

2008-09-17 @ 22:40:28
P

2008-09-17 @ 22:40:42
Patsy

Sorry för konstiga och anonyma inlägg.. det mongar lite bara :P

2008-09-17 @ 22:41:17
URL: http://patsydarling.blogg.se/
Patsy

Praktisera och resa runt.. på island alltså.. finns en massa coola ställen där med typ min affärsidé.. tänkte söka stipendier o så!!

2008-09-17 @ 22:59:33
URL: http://patsydarling.blogg.se/
Patsy

http://www.sih.se/index.htm - skolan.. dom skulle nog behöva lite hjälp med sin hemsida för den ser ut som skit :D

2008-09-17 @ 23:00:44
URL: http://patsydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0