Kompis det går bra nu.


Nytt år, ny låt... Nej, Ny blogg design, ny härlig tävling right?

Jag känner mig lite pirrig inför tävlingen då jag egentligen inte vet om jag kan dela ut nått pris, vilket känns surt. Men jag ligger redan så pass bra till i tävligen hos Vice att jag kan spurta upp på en förstaplats ganska lätt med eran hjälp. Jag är även pirrig att kanske åka till andra sidan jorden med en främling, men det ska bli grymt kul. Jag har fina läsare.

Dessutom ser ni att jag har gjort om bloggdesignen? Efter ett år kändes det dags att ändra bakgrund, min kära fina leopard älskar jag fortfarande, men denna bakgrund känns mer personlig. Feel free att fråga vad som är på dem om du är nyfiken. Dessutom har jag en mycket mer aktuell presentationsbild, vilket känns jävligt fresh. Jag har på sista tiden exprimenterat jättemycket med en ny funktion på photoshop som jag inte arbetat så mycket med förr, Selektiv färgförändring. Skitkul är det, och det kan bli riktigt snyggt. Jag gillar att bara ändra nyansen på bilden istället för att hålla på att retuchera eventuella dubbelhakor, ögon och allt vad man kan tänkas göra i Photoshop.

Jaja, hoppas ni gillar det i alla fall. Ge mig gärna feedback.

Juste! Ser ni kassetten i headern? Nu är den igång igen, men endast med en ny låt per vecka, och endast 80-tals hits. Förut vart det så svårt att kontrollera att alla låtar fungerade. Så om du är nyfiken på vad jag tycker om för musik så kan du besöka min Last.fm eller sätta på min Last.fm-radio till vänster.

Gonatt mina älsklingar!


Ny pressbild, vad tycks?


Den där kvällen som jag fortfarande inte lagt upp bilder ifrån.
Kommentarer
Patsy

Snyyygg design bejb!! Åh nu vill jag piffa min blogg jag med! Du får hjälpa mig med att göra det där australien festival inlägget.. typ datorsupport ja du vet ju hur teknisk jag är. :D



kisses pattan

2008-09-25 @ 08:09:25
URL: http://patsydarling.blogg.se/
Viktoria Tomic

Första bilden <3 ^^

2008-09-25 @ 09:49:37
URL: http://www.viktoriatomic.se
Soulie

fresh blogg!!

2008-09-25 @ 10:42:47
URL: http://www.assuefacente.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0