Mixtaped Shop Relaunch!!!Som ni har väntat! ERKÄNN :D

Efter två månaders uppbehåll så har vi nu öppnat portarna till webbshoppen igen, och det med besked! Ni som vart våra kunder eller besökare tidigare kommer (förhoppningsvis) få en lite smärre shock när ni besöker vår nya, uppfräschade, bättre webbshop!

Här är lite av de förändringar vi sysslat med de senaste veckorna:

1. Det som märks mest: Designen, nu finns det ingenting med utseendet som vi är missnöjda med! Dessutom har vi lyckats sätta dit en liten egen logga uppe i fliken (onödig information, men för oss är det en snygg detalj)
2. Nytt betalningsalternativ: Faktura, nu går det att handla hos oss med faktura som löper ut efter 30 dagar, så om du inte kan vänta till löning så är detta ett alternativ. Den har redan blivit vår mest populära betalningsalternativ!
3. Ny bättre meny, nu har vi förbättrat menyn till vänster så att man lätt hittar vad man söker. Våra tre huvudkategorier är nu Produkter, Kategorier och Märken. Nu har vi dukat för framtiden då vi kommer få in fler och fler märken.
4. Vi har dessutom lagt till en Outlet sektion, där lägger vi in varor som vi vill rea ut! Så kika in där och fynda idag vettja! Där finns nu våra Half Clubmaster solglasögon till ett oslagsbart pris!
5. Vi ville ha lite mer action på webbshoppen så därför har vi börjat med Veckans Vara, där vi varje vecka byter vara som för den veckan kommer vara nersatt till minst 25%! Så nu måste ni ju besöka oss minst en gång i veckan! Bra va?
6. Inom Sverige har vi ändrat fraktsystemet så att det blir billigare som man köper lite eller lätta saker. Den nya lägsta frakttariffen är nu på 29 kr, och det omfattar ca 2 örhängen tillexempel.
7. Nu har vi gjort våra användarvillkor fullständiga, ett hästjobb är det att leka jurist. Detta betyder nu att det tyvärr inte går att låtsas handla hos oss och sedan inte ta sitt ansvar. Innan var det tyvärr några som köpte kontant och inte kom och hämtade sina prylar. Det gynnar varken oss eller er, det blir mer administrativt arbete och varor som andra vill ha läggs undan för länge. Nu är det så att om man handlar kontant och inte kommer och hämtar dem innan 30 arbetsdagar (ca 6 veckor) så skickar vi varorna med påslagen påminnelseavgift samt fraktavgift. Men detta hoppas jag inte ska skrämma er kära kunder! Självklart kommer vi ju behandla alla beställningar olika, det kan ju vara så att man blir sjuk eller på nått annat sätt får förhinder och självklart kommer vi ha stort överseende.
8. Nyhetsbrev, du som av någon anledning inte vill bli medlem hos oss ännu, kan ändå enkelt anmäla sig till vårt nyhetsbrev på direkt på startsidan. Bra va? Med nyhetsbreven kommer alltid exklusiva rabattkoder som bara är för Er trogna kunder. Jag kan dock -busigt- avslöja den kod som bifogades i senaste nyhetsbrevet: Använd koden friends20 för att få 20% på nästan alla solglasögon. Det gäller till sista April så PASSA PÅ att fynda vårglajjerna NU! :D
9. Nya varor, vi har även dessa veckor pysslat med att stoppa in lite nya varor också, såklart! Nedan finns några exempel! Alla nya varor är handgjorda av oss, och finns bara exklusivt på Mixtaped Shop!

Om ni har ytterligare frågor så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet! Nedan ser du veckans vara. Vi kommer självklart fortfarande även att finnas på Seconds.se

Kommentarer
Sandra Marinoni

jag älskar de där översta örhängena!

2010-04-21 @ 17:19:31
URL: http://marinoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0