PLAY - Famous, är videon ett skämt?



Jag såg just sista avsnittet av Made in Sweden. Jag vet redan nu att Play aldrig kommer att lyckas (igen?). Hur bra gick det för Janet förra året? Har inte sett mycket av henne i alla fall. Det sorgligaste är ju att de är fett seriösa i sista avsnittet av tv serien, och är fullkomligt allvarliga med den här videon. Varför är Laila Bagge med? Hon skådespelar ju lika dåligt som Agnes-Nicole Winter, och drar ner videon. Andreas ser ut som en snusk gubbe och Anders ser bara läskig ut. Låten är det absolut inget fel på generellt, inte videon i övrigt heller, jag skulle dock dra upp nyansen lite för att få en lite personligare touch, än de nakna natuliga färgssättningen, det ser billigt ut.

Det är en rätt klassisk idé med amerikansk öken, man ska egentligen inte misslyckas med det. En av mina favorit videos är baserad på samma sak, The Cardigans - My Favourite Game. Skillnaden är att Cardigans har en bättre story i videon, visst det kan vara långtradigt med en tjej som sitter i en bil hela videon. Men det är ju bara pinsamt att de står i öknen med mikrofoner, skippa det scenariot överhuvudtaget och gör en story av hela videon. I'm just saying.
Kommentarer
N E T T

laila bagge, hahah fyfan va dåligt!!!!!!!



annars så var de försent med anti, jag har fått en infektion eller två efter som att de är på båda.. fast jag använder anti nu iaf för att typ bromsa infektionen eller vad hon sa på apoteket haha :)

käns som att man fått nageltrång och blivit tvungen att aputera bort fingret/tån.. ett litet munsår och så får man en jävla infektion haha.

2010-02-14 @ 17:13:02
URL: http://annettek.blogg.se/
savanah

haha kollade också på avsnittet när dom gjorde videon men viste inte att laila o alla dom va med, skit fult faktist och en riktigt keff video.

2010-02-14 @ 18:22:15
URL: http://sabobone.devote.se
lou

Hej, jag känner mig verkligen hedrad. Tack så mkt :)

Jätte kul att få va länkad på din sida, en blogg jag brukar läsa så det känns otroligt kul :D

kramar!

2010-02-14 @ 20:01:17
URL: http://rakelnordquist.blogg.se/
Jonna

Jag gillar inte alls den här musikvideon :O Den är riktigt dålig, förstör nästan låten :p

2010-02-15 @ 21:01:51
URL: http://ionas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0